Joutsenmerkki uudis- ja korjausrakentamisessa webnaari 21.3.2018 klo 9-10

helmikuu 27, 2018 Laura Leppänen Ajankohtaista, Arkisto, Tapahtuma

KierRe-hanke järjestää yhdessä Motiva Services Oy:n kanssa webinaarin Joutsenmerkistä rakentamisessa. Joutsenmerkitty rakentaminen yleistyy Suomessa kovaa vauhtia. Joutsenmerkitty rakennus täyttää tiukat ympäristö- ja terveysvaatimukset. Rakennus on energiatehokas, sen sisäilma on hyvä, se ei sisällä vaarallisia kemikaaleja, rakennusmateriaalit ovat turvallisia, puutavara tulee kestävästi hoidetuista metsistä ja rakennusprosessi on laadukas. Webinaarissa kuulet, mitä Joutsenmerkitty rakentaminen käytännössä tarkoittaa, mitä hyötyjä sillä voidaan saavuttaa ja missä kaikkialla sitä voidaan käyttää.

Webinaarin sisältö:

  • Joutsenmerkki uudisrakentamisessa (kriteerit ja tuotteet)
  • Joutsenmerkki korjausrakentamisessa (kriteerit ja tuotteet)
  • Case -Hyvinkään kaupungin Kenttäkadun päiväkoti 1. Joutsenmerkitty päiväkoti Suomessa

Joutsenmerkistä webinaarissa kertovat kriteeripäällikkö Karin Bergbom ja toimitusjohtaja Petri Väisänen Motiva Service Oy, Ympäristömerkintä. Webinaari on suunnattu erityisesti kuntien tilapalveluiden henkilöstölle sekä rakennusalan yrityksille, mutta on avoin kaikille.

Ilmoittautuminen 19.3.2018 mennessä: http://yritystapahtumat.navitas.fi/default.asp?q=VTJGb1RHVlsYMTgNcXgj_HY2TDcSRlnzVWf1VjZJSXZvYx8KRjgWbFBFNzwkbyRlRjskNWsBU1JBTzwGQXf1Q1wKLz4ubUj85027

Webinaariin liittymislinkki: Liity Joutsenmerkin webinaariin

Joutsenmerkki on vapaaehtoinen. Yritykset voivat hakea merkkiä tuotteilleen tai palveluille, jotka täyttävät niille asetetut kriteerit. Pohjoismainen ympäristömerkintä on laatinut kriteerit noin 60 eri tuoteryhmälle. Kriteerit ottavat huomioon kunkin tuoteryhmän kannalta merkittävimmät ympäristövaikutukset koko elinkaaren ajalta. Lisätietoa Joutsenmerkin kriteereistä löytyy www.joutsenmerkki.fi.